Disclaimer

Hier is een voorbeeld van een disclaimer pagina die je kunt aanpassen en gebruiken voor de website www.bal-enzo.be:

Disclaimer voor www.bal-enzo.be

Laatst bijgewerkt: 24-05-2024

 1. Algemeen
  De informatie op www.bal-enzo.be is bedoeld voor algemene informatiedoeleinden en is met de grootst mogelijke zorgvuldigheid samengesteld. Wij streven ernaar om de informatie actueel en correct te houden, maar kunnen niet garanderen dat de inhoud volledig accuraat, actueel of geschikt is voor jouw specifieke situatie.
 2. Aansprakelijkheid
  Wij aanvaarden geen enkele aansprakelijkheid voor eventuele fouten, onvolledigheden of onjuistheden in de informatie op www.bal-enzo.be. Het gebruik van de verstrekte informatie is op eigen risico en wij zijn niet verantwoordelijk voor enige schade of verlies als gevolg van het gebruik van de website of de inhoud ervan.
 3. Externe links
  Op www.bal-enzo.be kunnen links naar externe websites of bronnen worden verstrekt voor aanvullende informatie of referentie. Wij zijn niet verantwoordelijk voor de inhoud of nauwkeurigheid van externe websites en aanvaarden geen aansprakelijkheid voor eventuele schade of verlies veroorzaakt door het gebruik van dergelijke links.
 4. Intellectueel eigendom
  Alle inhoud op www.bal-enzo.be, inclusief teksten, afbeeldingen, logo’s en andere materialen, zijn eigendom van ons bedrijf en zijn beschermd door auteursrechten en andere intellectuele eigendomsrechten. Het is niet toegestaan om de inhoud te kopiëren, reproduceren of verspreiden zonder onze uitdrukkelijke toestemming.
 5. Wijzigingen
  Wij behouden ons het recht voor om de inhoud van www.bal-enzo.be op elk moment te wijzigen, aan te passen of te verwijderen zonder voorafgaande kennisgeving. Wij streven ernaar om de website actueel en relevant te houden, maar kunnen niet garanderen dat alle informatie altijd up-to-date is.
 6. Contact
  Als je vragen hebt over onze disclaimer of de inhoud van www.bal-enzo.be, neem dan contact met ons op via [contactgegevens].

Door gebruik te maken van www.bal-enzo.be, ga je akkoord met de voorwaarden van deze disclaimer.

Bedankt voor het lezen van onze disclaimer.

Bal-enzo Billiard & Darts BV.