9-ball-tournamentOpen Bal’enzo 9-Ball

Op zondag 13 november, 2016 hebben we ons eerste 9-Ball toernooi in het nieuwe interieur gedaan. Met een maximum van 48 spelers was het toernooi volzet. We zijn gestart in drie verschillende groepen, 10h- 11h – 12h dit om alles vlotjes te laten verlopen. Het was een zeer mooi deelnemersveld met enkele toppers die alles op alles zetten voor de hoofdprijs van 500 euro.

Er moesten in totaal 87 wedstrijden gespeeld worden op zes tafels, wat geen sinecure is en een professionele aanpak was nodig. Godzijdank is alles vlotjes verlopen en konden we rond 19 uur aan de kwartfinales beginnen.Voor de deelnemers die na twee en drie wedstrijden uit het toernooi gespeeld waren was er nog het side-event, snooker met poolballen !

 

9-ball-13-11-13

Met spannende wedstrijden zijn we naar de uiteindelijke finale gegaan… en wat voor één…. regerend Belgisch kampioen snooker Kevin Hanssens vs meervoudig Belgisch kampioen Poolbiljart Serge Das….. eindstand 4-7 in het voordeel van Serge,

Side event gewonnen door Dave Sel vs John Roels!

Dikke proficiat aan alle deelnemers om deel uit te maken van dit event en natuurlijk alle lof voor de finalisten, we hopen jullie allemaal terug te zien op ons volgende toernooi….

Groetjes Tom & Sabine