snookertoernooia5Bal’enzo snooker Antwerp

Zondag 30 oktober, de affiche hangt aan de muur voor de laatste dag… 20 spelers hebben zich ingeschreven voor ons snookertoernooi en dat was het maximum toegelaten en mogelijk op onze vier snookertafels. De zaal is netjes gepoetst en de snooker lakens gestreken….

10 uur…. deuren open….

De spelers zijn op de afspraak en we kunnen netjes starten om 11h zoals gepland. De trekking heeft de spelers verdeelt in 4 poules van 5 spelers. De eerste twee spelers van elke poule gaan door naar de kwart finale. Na menig ge-snooker en het spelen op de scherpst van de snee tekenen de betere spelers zich af en het toernooi gaat zijn gang….

poulessnookertoernooi

Kwartfinales en finales……!
kwartfinalesnookertoernooi

Julien Livens trekt uiteindelijk aan het langste eind en schrijft dit toernooi op zijn naam. We bedanken iedereen die aanwezig was, speler en ook supporters! En een dikke proficiat aan de finalisten! Met de hoogste break (39) heeft Wesley Mertens de Bonusprijs van 1euro per punt ­čÖé